marți, 2 iulie 2013

Nicole Cherry a promovat cu brio Evaluarea Nationala

Talentată cântăreaţa Nicole Cherry a simţit săptămâna trecută emoţiile primelor examene importante din viaţă: adolescenta a susţinut Evaluarea Naţională şi a obţinut note foarte bune.
Nicole a dat două probe scrise, la Limba şi Literatură Română şi la Matematică. Cum şcoală nu i-a pus niciodată probleme, tânăra artista a obţinut o medie de admitere la liceu foarte bună. “Deşi iubesc muzica, pentru mine şcoala este foarte importantă. Am avut tot timpul note mari, iar pentru aceste examene m-am pregătit tot anul”, a spus adolescenta.




Din toamna acestui an, Nicole va urma cursurile Colegiului Naţional de Arte “Dinu Lipatti”, unde a studiat şi în clasele I-VIII. Dacă până acum a fost la clasa de percuţie şi pian, micuţa cântăreaţa a ales ca la liceu să studieze teatrul, iar pentru a fi admisă, a dat o proba de aptitudini, la care a luat nota 10. “Am considerat că această schimbare mă va ajuta foarte mult în carieră”, a spus Nicole.
Deşi nici nu a început încă liceul, Nicole se gândeşte deja şi la facultatea pe care îşi doreşte să o urmeze: Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti.
Nicole şi-a lansat recent single-ul de debut, “Memories”, o piesă exotică, reggae, care beneficiază şi de un videoclip, filmat de Alex Ceauşu. “Memories” a strâns sute de mii de vizualizări pe YouTube, într-un timp foarte scurt.
“Piesa “Memories” vorbeşte despre nostalgia primilor fiori ai dragostei, care pot apărea la orice vârstă, iar mai târziu fiecare dintre noi îşi aduce aminte cu bucurie despre această perioada din viaţa lor”, a mai spus Nicole Cherry.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu