marți, 2 iulie 2013

Alex Velea divorteaza de Ana pentru Antonia?

Alex Velea şi soţia sa, Ana, sunt foarte aproape de divorţ. Potrivit unor surse din apropierea familiei Velea, citate de Cancan.ro, “este o chestiune de zile” până cand Alex se va muta de acasa.
Apropiaţii cuplului spun că mariajul este pe punctul de a se destrăma, iar motivul neînţelegerilor din familie îl reprezintă Antonia. Se pare că Alex Velea are o relaţie secretă cu aceasta.
Potrivit unor surselor din apropierea lui Velea, cântăreţul îşi caută apartament în care să se mute, fiind hotărât să se despartă de soţia sa.





Ana a simţit această apropiere a artistului de Antonia şi i-ar fi interzis să se mai apropie de ea. Mai mult, impresarii celor doi artişti s-au aliat cu Ana şi au stabilit ca Alex şi Antonia să nu mai meargă împreună la concerte.
Cu toate acestea, săptamana trecuta, Velea a trecut peste regula Anei şi a mers la mare cu Antonia pentru a participa la un concert, ulterior fiind văzuţi la un eveniment monden din afara Bucurestiului.
La rândul ei, Antonia i-ar fi mărturisit relaţia secretă pe care o are cu Alex Velea, socrului ei, tatăl lui Vincenzo Castellano.
Potrivit celor de la Click, surse din apropierea lui Vicenzo Castellano, fostul sot al Antoniei, sustin ca Alex Velea a fost motivul divortului dintre el si si cântăreaţă, după cei Antonia şi Alex Velea au fost surprinsi împreună în pat:
“Antonia este o femeie foarte frumoasa, iar Vincenzo este un tip gelos. El începuse sa banuiasca ceva, dar a crezut tot timpul ca Antonia il insala cu Lucian, impresarul ei si al Innei. Vincenzo a angajat pe cineva, care a urmarit-o pe Antonia, sa se convinga de niste lucruri. A prins-o în pat cu… Alex Velea!”, a dezvaluit un apropiat al familiei Castellano.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu