vineri, 26 iulie 2013

Gerard Butler Excursia din România!

Deşi Mădălina Ghenea a plecat în Italia de luni, celebrul ei iubit a rămas la pensiunea din munţi încă trei zile


Ligo.ro
Trei zile. Atât a mai stat Gerard Butler în România, după ce iubita lui a trebuit să plece de urgenţă în Italia, la filmări. Fascinat de frumuseţile patriei noastre, actorul a decis să rămână în satul unde a stat şi cu Mădălina Ghenea, dar s-a ascuns cât a putut de tare, ajutat de patronii pensiunii unde a fost cazat.


Weekendul trecut, Mădălina Ghenea şi Gerard Butler au petrecut două zile de vis în România, în care au vizitat o parte din frumuseţile de la noi. Luni după-amiază, Mădălina a părăsit de urgenţă România şi s-a întors în Italia, iar toată lumea era convinsă că Gerard a plecat o dată cu ea. Spre surprinderea tuturor, celebrul actor a ales să-şi prelungească minivacanţa în ţară şi să se bucure de linişte, ascuns în satul Fundăţica, judeţul Braşov.
Acesta a mai petrecut încă trei zile în pensiunea unde a fost cazat alături de Mădălina, dar de data aceasta a avut parte de maximă discreţie. După câteva zile însă, prezenţa actorului în România a fost deconspirată de câţiva turişti care s-au întâlnit cu el pe potecile de munte, în timp ce se plimba singur. Dacă atunci când era însoţit de iubita lui acesta accepta imediat să facă poze, dovadă şi imaginile care au apărut în presă, de data aceasta nu a mai fost la fel de receptiv la dorinţa oamenilor de a se fotografia cu el.
Butler a specificat că refuză acest lucru pentru că nu ar trebui să se ştie că este încă în ţară, dar nu s-a gândit că a fost filmat. Astfel, norocoşii care au avut ocazia să-l întâlnească pe actor în timp ce se relaxa pe cărările din Fundăţica, au deconspirat marele lui secret. A doua zi după întâlnire, Gerard a realizat probabil acest lucru şi a părăsit pensiunea unde fusese cazat şi, câteva ore mai târziu şi România.
Luni seară, Mădălina Ghenea se afla din nou în Italia, când le-a mărturisit fanilor ei, pe o cunoscută reţea de socializare, că se simte singură, chiar de Sfânta Maria Magdalena, când şi-a sărbătorit onomastica. În plus, pentru a nu da nimic de bănuit cu privire la faptul că iubitul ei se află încă în România, Mădălina a postat pe contul ei de Facebook câteva imagini din ţară în care apare alături de fratele şi cumnata ei, pe platourile din Bucegi şi a mărturisit că îi este dor de plaiurile natale.
O poveste lunga, dar frumoasa. Gerard Butler a petrecut singur in tara noastra trei zile extraordinare, dupa cum singur a marturisit. S-a bucurat de o vacanta linistita in muntii Bucegi. Peisajele noastre l-au lasat fara cuvinte, povesteste proprietarul pensiunii din Fundatica, unde a fost cazat.
"Ne-am plimbat peste tot, pe munti, pe vai, pe cheile Dambovicioarei. Nu se mai oprea din spus "amazing". Nu am spus niciodata in viata mea de atatea ori "amazing".", a declarat Octavian Chivulescu, proprietar de pensiune.
Cat a stat in Romania, faimosul actor s-a purtat ca un turist obisnuit. Insotit de proprietarul pensiunii si de bodyguarzi a batut potecile muntilor. Au mers prin padure la pas pina la Moeciu si s-au intors noaptea tarziu, tot prin padure. Si a ajuns si la vestitul castel Bran. Pe langa frumusetile locului, actorul a fost incantat si de mancarea noastra.
"S-a speculat ca ar fi baut, dar a baut doar apa cu lamaie. Si noi si bodyguarzii la fel. Desi ne-ar fi fost dor de o bere. Ne servea in farfurie o bucata de friptura si cartofi, isi ducea singur vasele la bucatarie", a spus Octavian Chivulescu.
Si pentru ca era in vacanta , Gerard a vrut sa nu fie deranjat de nimeni.
In cele trei zile, Gerard s-a plimbat singur pe potecile de munte cucerit de peisaj, dar si liniste.
Cativa turisti si localnici au avut noroc si s-au intalnit cu el.
- Am vrea sa facem o poza cu tine.
- Imi pare rau, sunt in vacanta si vreau sa ma relaxez, o sa iti amintesti ca m-ai intalnit.
"l-am vazut cum se plimba pe strada, am trecut pe linga el, cu castile in urechi, l-am recunoscut", a declarat un barbat.
"l-am vazut in curte dimineata cum bea cafea si juca tenis de masa", a spus si o batrana.
Gerard si Madalina au ajuns sambata seara la pensiunea din Fundatica. Au stat intr-un apartament cu living si dormitor. Luni la pranz, Madalina a plecat in Italia pentru ca avea filmari la serialul Borgia.
"Nu s-au certat, ea este o femeie frumoasa", spune Octavian Chivulescu.
Gerard a plecat din Romania ieri dupa amiaza, incanta de vacanta petrecuta la noi. Dovada ca a lasat si un mesaj in cartea de oaspeti a pensiunii.
"M-am simtit ca in familia mea cu voi. Va multumesc ca mi-ati salvat vacanta. Va multumesc ca mi-ati aratat Romania si oamenii ei frumosi. Mi se rupe sufletul ca trebuie sa plec, dar va promit ca ma intorc. Prietenul vostru, Gerry Butler.", a scris acesta in cartea de oaspeti.
Si iubita lui, Madalina Ghenea ne-a marturisit ca Gerard a fost impresionat de meleagurile noastre .
"I-a placut mult, sper sa revina", a spus si Madalina Ghenea.


Numerologie (Garbo.ro)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu