vineri, 5 iulie 2013

Antonia si Alex Velea se comporta deja ca un cuplu!

Pe zi ce trece, Antonia si Alex Velea alimenteaza tot mai tare zvonurile potrivit carora ar forma un cuplu. Desi nu recunosc, gesturile lor vorbesc de la sine.
Acum, solista il insoteste la concerte, desi nu este invitata sa cante, se imbratiseaza si se pupa cu artistul in public!
Desi ambii sunt inca implicati in relatii si nu au divortat de partenerii lor de viata, Antonia (24 de ani) si Alex Velea (29 de ani) se comporta ca doi indragostiti. Gesturile dintre ei sunt din ce in ce mai graitoare, cu toate ca refuza in continuare sa lamureasca oficial aceasta situatie.
Cei doi se simt minunat impreuna
Astfel, la concertul pe care Alex Velea l-a sustinut joi seara la Afi Cotroceni din Bucuresti, surpriza! Antonia a venit si ea, cu doua ore inainte sa inceapa evenimentul, desi nu era invitata sa cante.
Alex a pupat-o pe Antonia inainte sa urce pe scena
Insotita de gasca de prieteni din America si de o fosta colega de liceu, frumoasa solista l-a asteptat pe "iubitul" ei la o masa, aproape de scena.
Dupa ce a cantat, Velea a venit glont la Antonia, stabilind detalii despre plecare
Velea si-a facut aparitia cu cateva minute inainte de concert, iar primul lucru pe care l-a facut, a fost sa o sarute pe obraz pe Antonia, apoi a imbratisat-o si i-a soptit ceva la ureche.
Plin de voie-buna, solistul a pornit glont catre scena, unde a inceput sa cante si sa se zbeguiasca de parca Antonia i-ar fi dat toata energia din lume. 
Nici ea nu a stat jos vreo clipa, s-a hlizit si a dansat cu gasca.
L-a sorbit din priviri pe Alex si i-a fredonat cantecele, mai ales versurile "Secret, discret/Ne iubim cum vezi numai in filme,/Si nimeni nu ne poate judeca".
La finalul show-ului, Velea a coborat de pe scena si, inainte sa dea autografe si sa se pozeze cu fanii, a pupat-o din nou pe frumoasa Antonia si i-a spus ceva in soapta. Probabil acesta ii facea planul plecarii si l-a respectat intocmai, caci a ajuns inaintea lui spre masina.
In acelasi autoturism s-a urcat si el, si pana in zona Decebal, unde s-au despartit, au avut timp de putina giugiuleala. La destinatie, Alex a coborat si s-a urcat in dubita lui, apoi a plecat cu trupa spre mare, in timp ce Antonia s-a indreptat spre un restaurant pentru a lua masa. Se pare ca cei doi se vor vedea si in weekend pe Litoral, pentru ca si frumoasa cantareata are concert programat la mare.

Velea nu mai poarta verigheta
Alex Velea s-a casatorit cu Ana in vara anului 2010


Click! v-a prezentat ieri, pe larg, detalii despre schimbarile intervenite in viata de familie a lui Alex Velea. Cantaretul, care este casatorit din 2010 cu frumoasa mulatra Ana, si-a facut in urma cu cateva zile aparitia la un concert fara verigheta pe deget.
Solistul a purtat non stop bijuteria de la casatorie incoace. Zvonurile ca ar avea o relatie cu Antonia si ca mariajul sau ar fi pe duca s-au intetit in ultimele saptamani. Astfel, fara verigheta, in plin scandal amoros, solistul a dat apa la moara carcotasilor care spun ca s-ar iubi cu Antonia.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu