marți, 2 iulie 2013

Dorin Cocos, si-a refacut viata cu Diana

Elena Udrea si Dorin Cocos au decis in urma cu o luna sa puna capat mariajului lor care a durat 10 ani. 
Despartirea s-a produs amiabil, la notar, iar cei doi au anuntat public printr-o declaratie de presa comuna ca au decis sa porneasca pe drumuri diferite. Diferentele dintre ei si carierele total diferite au fost motivele invocate public, insa ce s-a intamplat cu adevatat in cuplul Udrea-Cocos numai protagonistii pot sti.




Dupa ce Elena Udrea, cea mai cunoscuta femeie din politica romaneasca, a devenit o femeie libera, toti ochii au fost atintiti asupra ei. Primul eveniment monden la care a participat ca si femeie divortata a fost chiar nunta Robertei Anastase din weekend, ocazie cu care Elena Udrea a uimit prin aparitia sa intr-o rochie extrem de sexy si provocatoare. Au fost voci care au si spus ca este un comportament tipic pentru o femeie care a devenit libera de putin timp.

In timp ce toata lumea e curioasa sa vada care este urmatorul pas pe care il face PDL-ista in viata ei amoroasa, iata ca sotul ei Dorin Cocos i-a luat-o inainte. Diana Roibu o fata de 26 de ani, absolventa de drept este noua iubita a afaceristului Dorin Cocos. 

Fostul sot al doamnei Udrea si-a prezentat deja prietena persoanelor din anturaj si conform cancan.ro, afaceristul se gandeste deja sa se insoare din nou, mai exacat anul acesta in septembrie la Palatul Snagov.

Nu se stie de cand dureaza relatia celor doi, insa Cocos a declarat ca sunt abia la inceput de drum:Da, este adevarat ca Diana este prietena mea. Suntem impreuna, suntem un cuplu ca toate celelalte, la inceput de drum, vrem sa traim o viata normala, nu in lumina reflectoarelor, nu consider ca povestea noastra de dragoste este un subiect de interes public. In alta ordine de idei nu vreau sa mai fac nici un comentariu pe aceasta tema, este singura declaratie pe care o dau, a spus Dorin Cocos pentru cancan.ro.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu