sâmbătă, 6 iulie 2013

iPhone 5 Tips&Tricks


iPhone 5 Tips&Tricks
Cautand pe net cat de isteata este noua bijuterie Apple, am gasit chiar pe site-ul producatorului o intreaga suita de lucruri interesante pe care le puteti face cu iPhone 5. Pentru cei presati de timp am facut un rezumat cu abilitatile care ni s-au parut mai interesante. Lista completa o puteti gasi pe site-ul Apple.
Gaseste-ti iPhone-ul ratacit. Daca v-ati pierdut iPhone-ul, aplicatia Find My iPhone va poate ajuta sa il localizati. Mergeti in meniul Settings->iCloud si activati functia Find my iPhone.

Salvati imagini de pe web. In Safari tineti degetul apasat pe o imagine si salvati-o in memoria telefonului sau copiati-o si lipiti-o (notoriul Copy-Paste) in MMS sau email.
Bucurati-va de putina liniste. In Settings activati optiunea Do Not Disturb pentru a va feri de apeluri nedorite si notificari. Setarea poate fi controlata manual sau programata sa se activeze periodic. Puteti selecta ca anumite grupuri sau contacte favorite sa nu fie afectate de aceasta optiune.
Cateva trucuri pentru tastatura. Cu doua apasari rapide a tastei Space iPhone-ul  va pune punct si va incepe cu majuscula fraza urmatoare. Pentru a introduce rapid un numar sau un simbol, tineti apasat butonul  123, tastati ceea ce doriti apoi radicand degetul de pe 123tastatura va reveni la normal. Tineti apasata  o litera si veti avea acces la diacriticele derivate din caracterul respectiv.
Faceti o captura a display-ului rapid si simplu. Tineti apasat butonul Sleep/Wake si apasati butonul Home. Dupa o sclipire a ecranului, captura va aparea in Camera Roll.
Reglati focusul camerei foto cu o singura atingere. Cand faceti fotografii sau inregistrari video apasati zona pe care doriti sa faceti focusul. iPhone-ul va regleaza expunerea si balansul de alb automat.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu