sâmbătă, 6 iulie 2013

iWatch este reconfirmat de Apple


Apple reconfirmă pregătirile pentru lansarea iWatch, compania a depus actele pentru a înregista marca în mai multe țări. După primele zvonuri despre lansarea iWatch, oficialii Apple au confirmat oficial faptul că “explorează noi categorii de produse”. Dar nu era pînă acum o confimare atât de clară a lansării acestuismart watch. Cred că accesoriul va avea vânzări, dar nu cred că se vor ridica la nivelul așteptărilor analiștilor. Toată lumea vrea telefon nou sau tabletă, dar un ceas nu cred că va depăși stadiul de moft. Dar vom vedea, Apple au reușit să urnească mai multe segmente de piață, deși nu au fost ei cei care au lansat “primul produs”. 
iwatch iWatch este reconfirmat
De asemenea, dacă vă aduceți aminte, Apple a avut mai multe probleme cu trademark-ul iPhone, care ea deținut parcă de Cisco, iar iPad era de asemenea marcă înregistrată în mai multe țări. De-aia cred că vor acum să-și asigure marca iWatch. Oricum, la o simplă căutare pe Google veți vedea câte firme și-au super-optimizat site-urile și vând produse concurente iWatch. Bine ați venit în noua eră ecommerce.
Între timp un ziar asiatic a prezentat zvonul că Apple a comandat ecrane OLED de 1.5 inch, care ar putea fi folosite la noile gadgeturi. Bine, ele ar putea fi folosite și la playere iPod cu ecran OLED, dar zvonurile sunt zvonuri.
Oricum, un succes Apple nu va face altceva decât să stimuleze vânzările de gadgeturi similare cu Android. Pentru că știm deja că Google (Nexus), Samsung, LG, Sony sau HTC pregătesc astfel de ceasuri. Da, unii oferă deja accesorii de tip ceas, dar iWatch și noua generație de smart watch-uri vor fi independente de telefon, vor putea fi folosite autonom. Cel puțin așa se zvonește.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu