marți, 2 iulie 2013

Doliu în familia actorului Pierce Brosnan

Doliu în familia actorului Pierce Brosnan: fiica acestuia, Charlotte Brosnan, a murit la vârsta de 41 de ani, după o teribilă luptă împotriva cancerului ovarian. Femeia s-a luptat timp de 3 ani cu această boală, iar vinerea trecută a ajuns la capătul puterilor lăsând în urma sa un soț îndurerat și 2 copii: Isabella, de 14 ani, şi Lucas, de 8 ani. 
“Charlotte a luptat împotriva cancerului cu graţie şi umanitate, cu curaj şi demnitate. Inimile noastre sunt îndurerate din cauza pierderii fetei noastre dragi. Ne rugăm pentru ea şi pentru ca leacul împotriva acestei boli mizerabile să fie găsit cât mai curând. Mulţumim tuturor pentru sincerele condoleanţe”, a spus Pierce Brosnan, într-o declaraţie de presă.



Pentru un părinte moartea propriului copil este mai mult decât o tragedie. E o nedreptate pe care noi, oamenii nu o acceptăm și cu care nu ne vom împăca sufletește niciodată, pentru că pierzând pe cineva drag, pierdem și o parte din noi. Ceea ce simte astăzi sufletul actorului este de nedescris. E o durere pe care obișnuim să spunem că nu i-o dorim nici celui mai înrăit dușman.   O durere de care, însă, nu se cuvine să ne lăsăm sfâșiați. Nu atât timp cât ne sunt în viață nepoții. Ei care au pierdut practic îngerul lor păzitor(pentru că părinții de obicei au acest rol pe pământ) au mai mult ca niciodată nevoie de un umăr pe care să plângă, de o vorbă caldă, care să-i încurajeze, de o îmbrățișare, care să-i ajute să meargă mai departe. 
Mama lui Charlotte Brosnan, Cassandra Harris, a murit în 1991, la vârsta de 43 de ani, tot din cauza unui cancer ovarian şi aceeaşi boală a ucis-o şi pe bunica maternă a fiicei actorului. Cassandra Harris a fost prima soţie a lui Pierce Brosnan, cu care acesta a fost căsătorit din 1980 până la decesul ei.
Pierce Brosnan, în vârstă de 60 de ani este cunoscut pentru rolurile sale din peliculele Golden Eye, Tomorrow never Dies, The Matador, Mamma Mia!, Remember Me și altele. 




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu