miercuri, 12 martie 2014

Ce este sexul tantric?

Poate ai mai auzit de sexul tantric şi te-a intrigat, dar n-ai ştiut sau nu te-a atras să încerci aşa ceva. Dacă ai curiozitatea să afli câteva lucruri de bază despre sexul tantric, citeşte în continuare!
Nu se poate să nu fi experimentat deja unele dintre principiile sexului tantric, fără să-ţi dai seama. Sigur ţi s-a întâmplat ca în timp ce făceai dragoste să ţi se pară că sunteţi pe aceeaşi lungime de undă, că vă înţelegeţi minunat şi sunteţi în armonie unul cu altul. Aceasta este o stare pe care ţi-o dă sexul tantric.

Ce este sexul tantric?
Tantra era o practică ezoterică străveche al cărei nume înseamna în sanscrită „legătură” sau „conexiune”. În trecut, venea ca răspuns la principiile religioase care făceau din sex ceva rău. Tantra este o manieră de a fi în armonie cu tine însuţi, dar şi cu cel iubit, ceea ce însemna a ajunge la acelaşi nivel de energie cu partenerul.

Dacă pentru cei mai mulţi dintre noi sexul este privit ca un film, unde există un început (preludiul), un mijloc (penetrarea) şi un final (orgasmul), în sexul tantric, aceste delimitări dispar. Întâlnirea dintre parteneri este văzută, prin prisma acestei practici, ca o călătorie pe parcursul căreia cei doi ajung să se dorească mai mult şi să-şi ofere energie unul altuia.
Penetrarea nu are o importanţă atât de mare, iar tensiunea este dozată cu ajutorul respiraţiei lente, astfel încât această întâlnire erotică dintre cei doi să dureze mai mult şi să fie finalizată cu un orgasm mai intens.

O atmosferă relaxantă înteţeşte dorinţa
Cum sexul tantric este asemenea unei călătorii, trebuie făcute pregătiri înainte de a porni împreună la drum. Puneţi câteva beţişoare parfumate în camera în care veţi face dragoste, de preferat cu aromă de salvie, care alungă energia negativă.

Mireasma unui buchet de flori şi lumânările vă ajută să vă relaxaţi. Este important să găsiţi modalităţi de relaxare. Puneţi muzică în surdină, mâncaţi împreună ceva ce vă place, gustaţi un vin bun.
Între timp, priviţi-vă în ochi şi vorbiţi pe un ton scăzut sau şoptiţi-vă complimente. Toate acestea vă vor apropia mai mult.

Preludiul amplu face orgasmul mai intens
După ce aţi luat masa împreună, mergeţi în camera pe care aţi pregătit-o. Începeţi cu un masaj delicat. Nu contează care dintre voi îl face şi care îl primeşte. Când partenerul tău simte că este timpul să puneţi capăt masajului, treceţi mai departe.
-Încercaţi să nu pierdeţi contactul vizual şi să respiraţi profund şi lent
-Aşezaţi în şezut pe pat, faţă în faţă şi îmbrăţişaţi, sincronizaţi-vă respiraţia. După un timp, respiraţi alternativ. Când expiră unul, inspiră celălalt, imaginându-vă amândoi că aerul inspirat vă aduce energie care vă pătrunde şi ajunge până în zona genitală
-Puneţi-vă palmele pe pieptul partenerului şi simţiţi bătăile inimii lui, apoi îmbrăţişaţi-vă din nou, mângâiaţi-vă şi sărutaţi-vă, respirând la fel de lent şi profund
-Când unul dintre voi doreşte penetrarea, este momentul să facă o invitaţie celuilalt. În sanscrită organele genitale se numeau lingam (cel masculin) şi yoni (cel feminin), prin urmare, când unul dintre voi face invitaţia către celălalt se poate referi la ele astfel
-După penetrare, nu vă mişcaţi, mângâiaţi-vă şi sărutaţi-vă, privindu-vă în ochi. Când partenerul simte că se apropie momentul ejaculării, se va retrage
-Repetaţi acest exerciţiu de câteva ori, urmând ca ultima dată să lăsaţi să aibă loc ejacularea. Orgasmul va dura mai mult şi va fi mai intens.

Pont
Dormiţi separat cu o noapte înainte de a face dragoste în manieră tantrică.









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu