miercuri, 12 martie 2014

Implanturi anatomice sau rotunde? Care sunt beneficiile fiecaruia

spy news romania, spynews, spynews.ro, stiri spy news, www.spy nws.ro, www.spynews


Cea mai mare dilema a unei femei atunci cand paseste in cabinetul chirurgului estetician este legata de forma siliconului, implant anatomic sau rotund, potrivit unui comunicat remis Mediafax.

"Atunci cand chirurgul estetician stabileste impreuna cu pacienta ce forma de implant i se potriveste este extrem de important sa fie explicate atat plusurile, cat si minusurile fiecaruia (...) Fiecare pacienta este unica, iar constitutia fizica si caracteristicile tesuturilor trebuie sa fie extrem de minutios analizate pentru obtinerea unui rezultat optim. La ora actuala, implantele difera in functie de forma (rotunde sau anatomice) si de continut (ser fiziologic, gel siliconic cu diverse densitati, implante mixte etc). Forma, volumul si continutul implantelor, sunt esentiale in obtinerea rezultatului dorit", a declarat chirurgul estetician Silvia Stanculescu-Vasalos, specialist in chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva.

Forma implantului mamar este aleasa in functie de criteriile esentiale legate de calitatea partilor moi ale sanului (piele si tesut glandular), inaltime, greutate, circumferinta toracelui, dar mai ales de asteptarile pacientei de dupa operatia de marire a sanilor.

"Nu exista un trend legat de forma implantelor, ci mai degraba exista similitudini legate de imaginea de ansamblu pe care fiecare doreste sa o aiba dupa efectuarea interventiei. Unele femei doresc sa ramana in continuare discrete in ceea ce priveste expunerea sanilor si opteaza pentru un aspect natural al acestora, altele isi doresc sa mizeze pe acest atu, nou dobandit, si prefera o expunere mai agresiva a lor si un aspect vizibil modificat", a adaugat chirurgul estetician Silvia Stanculescu-Vasalos.

Implanturile anatomice cunoscute si sub denumirea de "implanturi in forma de lacrima" confera un aspect natural si discret sanilor datorita faptului ca in partea de sus nu au un volum atat de mare. În acelasi timp, in cazuri speciale, prezinta avantajul de a evita ridicarea sanilor.

"Mai concret, daca o pacienta are nevoie de ridicare a sanilor si implant mamar, folosirea implantelor anatomice ajuta la eliminarea interventiei de ridicare, insa acest lucru se stabileste doar de catre medicul estetician, in cazuri exceptionale", a precizat chirurgul estetician.

Implanturile rotunde confera saniilor o forma mult mai agresiva, deoarece au acelasi volum atat in partea de sus, cat si in cea de jos, iar acestia par mult mai mari si mai plini. Pentru acest gen de implant au optat foarte multe dintre vedetele din tara si strainatate: Pamela Anderson, Megan Fox, Anda Adam, Bianca Dragusanu si Nicoleta Luciu.

Totodata, conform comunicatului, atat implanturile anatomice, cat si cele rotunde prezinta risc de rotatie, insa in cazul celor anatomice acest lucru este mult mai vizibil, deranjant si dureros.

Pe langa diferentele de aspect si volum, implanturile anatomice se deosebesc de cele rotunde si din punct de vedere al pretului, cele dintai fiind mai scumpe. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu