sâmbătă, 12 octombrie 2013

Sfaturi pentru a obține un abdomen plat!

Proteinele si fibrele nu trebuie sa lipsească din dieta ta zilnică!
Alimentele bogate in proteine ajută la construirea muschilor, in timp ce fibrele solubile, pe care le găsesti in fructe, legume, fasole si ovaz, reduc stratul de grăsime de pe abdomen. Nu este o idee rea nici să incluzi in alimentatie semintele de in care previn constipatia.
Exercitiile aerobice reduc semnificativ grasimile din zona abdomenului!
Imbunatațeste-ți pozitia!
Cand stai in picioare, incordează burta si fundul si, automat, abdomenul tau va căpăta o suprafata plană. Muschii tăi vor deveni mai tonifiati daca repeti aceasta miscare de 12 ori, de 2-3 ori pe saptămană.
topbody.ro

Exerciții pentru tonifiere:

Pentru a face mai multa miscare, aseaza-te cu fata in sus, genunchii indoiți si picioarele pe podea, apoi ridică-ți fundul usor fară a indoi spatele. Coboara si urca in 3 serii a cate 12 repetari.



 Lunar o promoţie pe durata a 48 de ore în care oferim cele mai mici preţuri din ţară, în plus clienţii care comanda regulat primesc săptămânal coduri de discount pe care le pot aplica pe site pentru a obţine reduceri de preţ. 


Magazin virtual care importă şi vinde cele mai bune şi cunoscute suplimente nutritive pentru sportivi, vitamine şi minerale, arzătoare de grăsimi şi accesorii fitness. Top body pune la dispoziţia clieţilor un magazin online cu produse de calitate, produse recomandate şi testate de profesionişti din domeniu. Printre cele mai reputate branaduri pe care topbody.ro le comercializează se numără: Optimum Nutrition, Nutrend, BSN, Dymatize, Gaspari Nutrition sau Nutrend Compress EXpand. 


spy news romania, spynews, spynews.ro, stiri spy news, www.spy nws.ro, www.spynews
Suplimente pentru Culturism

   Magazin de Suplimente Nutritive


Culturism

Culturismul (în engleză bodybuilding, construirea corpului) este procesul de dezvoltare a musculaturii printr-o combinaţie de antrenamente cu greutăţi, mărirea numărului de calorii consumate, şi odihnă. Ca sport, culturiştii de performanţă îşi etalează fizicul in faţa unui grup de arbitri, care acordă voturi bazate pe mai multe criterii (masă musculară, definire, separare, simetrie, proporţionalitate, etc). Cel mai celebru culturist al tuturor timpurilor este cu siguranţă Arnold Schwarzenegger, care înainte de a deveni cel mai bine plătit actor din lume şi guvernatorul statului California, a fost multiplu campion mondial la amatori şi profesionişti, precum şi deţinătorul a şapte titluri Mr. Olympia, cea mai importantă competiţie a culturismului profesionist.
topbody.ro








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu