joi, 17 octombrie 2013

Factura electronică E.ON este un serviciu gratuit

 Îţi poţi activa factura electronică - şi astfel te înscrii în concursul cu premii lunare unde poţi câştiga tablete, telefoane performante sau pachete Energy Saving.
Factura electronică E.ON este un serviciu gratuit pus la dispoziţia dumneavostră de către E.ON Energie România, serviciu ce constă în posibilitatea de vizualizare şi descărcare a facturii in format PDF, prin accesarea contului creat de dumneavoastră pe portalul E.ON MyLine. Activarea serviciului de factură electronică presupune totodată renunţarea de către dvs. la primirea facturii în format tipărit şi transmiterea acesteia prin serviciile poştale.

Avantajele E.ON Myline:
Ai acces la contul tău oricând, de oriunde;
Îţi poţi vedea toate facturile cu un singur click;
Poţi trimite indexul online;
Ai la dispoziţie mai multe posibilităţi de plată: online, prin transfer bancar, la ghişeu… cum ţi se pare mai avantajos;
Ai posibilitatea de a gestiona mai multe locuri de consum;
Îţi poţi activa factura electronică - şi astfel te înscrii în concursul cu premii lunare unde poţi câştiga tablete, telefoane performante sau pachete Energy Saving.


Totul e mai usor cu E.ON Myline. Creeaza-ti cont acum!


Vizualizarea facturii se realizează prin accesarea contului E.ON MyLine, folosind link-ul www.myline-eon.ro şi parcurgerea paşilor necesari pentru înregistrarea opţiunii dvs. pentru factura electronică.
Ca urmare a exprimării opţiunii dvs. pentru factura electronică, la data emiterii facturii de gaze naturale sau energie electrică de către E.ON Energie România, veţi primi un e-mail de notificare prin care se anunţă emiterea unei noi facturi, pe adresa de e-mail înregistrată la activarea serviciului. Vă rugăm să vă asiguraţi că aţi luat la cunoştinţă termenii şi condiţiile de activare a facturii electronice şi că adresa de e-mail este validă şi corect comunicată, pentru a evita riscul de a nu recepţiona mesajul.
Serviciului se activează în termen de 24 de ore de la completarea paşilor existenţi.
Facturile emise în format electronic se pot folosi în contabilitate, având valoare fiscală. Pe portalul E.ON MyLine se pot vizualiza / descărca ultimele 6 facturi emise, începând cu data activării opţiunii de factură electronică. Facturile în format tipărit, livrate până la această dată, nu pot fi vizualizate în format PDF.
Notificările de diferită natură se vor expedia în continuare prin serviciile poştale.
Renunţarea la serviciul de factură electronică se realizează în maxim 30 de zile de la accesarea opţiunii de dezactivare.

Prin activarea serviciului de factură electronică, dumneavostră în calitate de client, vă revine:
  • Comunicarea unei adrese de e-mail valide şi corecte. Furnizorul nu poate fi considerat răspunzător pentru netransmiterea notificării de emitere a facturii, în cazul în care clientul nu comunică o adresă de email validă şi corectă.
  • Garantarea corectitudinii şi veridicităţii datelor transmise furnizorului, precum şi folosirea acestora în mod onest. Pentru protejarea propriilor interese, vă recomandăm să nu comunicaţi unui terţ informaţiile primite. Nu poate fi antrenată răspunderea furnizorului pentru utilizarea defectuoasă a serviciului în cazul în care clientul furnizează unei alte persoane informaţiile primite.
  • Verificarea cu regularitate a adresei de e-mail înregistrată pentru primirea notificării de emitere factură. Vă rugăm să vă asiguraţi că există spaţiu în căsuţa de mail pentru primirea mesajelor.
  • Existenţa sau instalarea softului necesar pentru vizualizarea /descărcarea facturii în format PDF.
  • De a plăti factura prin mijloacele existente de plată până la data scadenţei facturii. Factura se consideră primită de către client la transmiterea e-mail-ului de notificare emitere factură indiferent de verificarea e-mail-ului sau a contului E.ON MyLine.
  • Aderarea la serviciul de factură electronică nu modifică termenii şi condiţiile de plată a facturii prevăzute în contractul de furnizare în vigoare încheiat cu E.ON Energie România.
Indexul contorului mecanic de gaze naturale este format din cifrele aflate înaintea virgulei, acestea sunt de regulă într-un cadran negru, trebuie să conţină între 4 şi 8 cifre, (de regulă 5) în funcţie de tipul de contor. Valoarea indexului după virgulă (de regulă în cadranul roşu) se rotunjeşte la partea unitară în sus.
Contorul cu corector - echipat cu dispozitiv de afişare electronic de tip LCD, necesită comunicarea a doi indecşi:
- un index indică volumul înregistrat de contor
- un index reprezintă volumul corectat (acest tip de contor, destinat reducerii la minim a erorilor de măsurare a gazului, măsoară volumul de gaz consumat în anumite condiţii specifice de presiune şi temperatură şi corectează acest volum iniţial într-un volum real, în funcţie de presiunea şi temperatura de referinţă).
1. Unul dintre cei doi indecşi este cel afişat atunci când săgeata încercuită se află în poziţia încercuită în figura alăturată, citindu-se cifrele aflate înaintea punctului zecimal.
2. Al doilea index este cel afişat atunci când săgeata încercuită se află în poziţia încercuită în figura alăturată, citindu-se cifrele aflate înaintea punctului zecimal.


E.ON Romania




Un comentariu: